KORLAT ARONIJA LIKER

12.02.2015

Mišljenja smo da je život prekratak da bi pristajali na kompromise te ga ispunili prosječnim, očekivanim i, jednom riječju - „običnim“ iskustvima.

Kada bi moglo razmišljati i govoriti, to bi Vam sigurno potvrdilo i grožđe s položaja Korlat vinarije Benkovac, koje tvrdoglavo raste iz golog kamena, vjetru i suncu usprkos, dajući neka od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih vina!

Sličnog bi stava vjerojatno bila i ARONIJA, maleno čudo prirode naviklo bujati u ekstremno siromašnim prirodnim uvjetima i biti sasvim neočekivano, natprosječno bogato aktivnim spojevima, vitaminima i mineralima.

KORLAT ARONIJA LIKER rezultat je neiscrpnog znanja, truda i umijeća naših majstora destilacije. Oboružani strpljenjem i genijalnošću, oni su uspjeli uhvatiti samu esenciju tih „dišpetom“ ispunjenih bobica i pretočiti je u savršenstvo. Snagom tradicionalno pripremljene rakije od grožđa istakli su intenzivan i bogat slatko-trpki voćni okus koncentriranog soka aronije te učinili svaku kap pravom senzacijom.

Ovaj osvježavajući vrtlog strasti napravljen je upravo po mjeri onih koji točno znaju što žele pogotovo kada je užitak u pitanju. KORLAT ARONIJA LIKER ekstreman je spoj koji slijedi svoj vlastiti, prirodni put, sa zadatkom da zavede one već navikle na uzbuđenja.

Da bi ga doživjeli u potpunosti, poslužite ga u ohlađenim visokim čašama, idealno na 10°C. Tako će njegova svježina, elegancija i harmonija najbolje doći do izražaja. Sve ostalo je na Vama.