Novosti & događanja

17.06.2019 Lansiranje berbe 2015.

Lansiranje berbe 2015.

U posebno dekoriranom ambijentu, zagrebačkog restorana Mano2, brojnim ljubiteljima najfinijih vina i okusa s ponosom su predstavljena vrhunska vina Korlat 15.

Dobrom raspoloženju okupljenih pridonijeli su ukusni zalogaji iz kuhinje chefa Hrvoja Kroflina, čije se kulinarsko umijeće izvrsno sljubilo s linijom Korlat 15.

» više
28.05.2015 NOVO VINO U BISERNOJ NISKI KORLAT VINA - KORLAT ROSĖ 2014

NOVO VINO U BISERNOJ NISKI KORLAT VINA - KORLAT ROSĖ 2014

Prije desetak godina pojam Korlat (kraj Benkovca) na vinogradarskim i vinarskim kartama Hrvatske nije postojao, a danas je upisan zlatnim slovima na vinarskim kartama Europe, ali i svijeta.

Nakon obrade 100 ha tvrdog dalmatinskog kamena, korova i makije koja je započela 2004. godine i sadnji loza merlota, cabernet sauvignona i syraha, vina iz Korlata od lansiranja prve berbe 2011. godine, osvojila su 33 prestižne nagrade na međunarodnim ocjenjivanjima vina. Osim stručnjaka, kvalitetom korlatskih vina oduševljavaju se i potrošači, jer to su vina koja su svojom pojavom osvojila hrvatsko tržište, naročito vinoteke i kanal HoReCa.

» više
03.05.2015 KORLAT ARONIJA U BRUXELLESU DOBILA NAGRADU ZA OKUS I KVALITETU

KORLAT ARONIJA U BRUXELLESU DOBILA NAGRADU ZA OKUS I KVALITETU

Superior Taste Award je garancija da se proizvod koji nosi ovaj znak zaista ističe na tržištu po svom okusu i kvaliteti.

Korlat Aronija je na ovogodišnjem prestižnom testiranju "ITQI Superior Taste Award 2015“ osvojila 2 zlatne zvjezdice za vrhunsku kvalitetu i okus (ocjena između 80-90% mogućih bodova). Priznanje dodjeljuje International Taste and Quality Institute iz Bruxellesa, koji ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta hrane i pića.

» više
15.02.2015 PROMOCIJA KORLAT ARONIJA LIKERA

PROMOCIJA KORLAT ARONIJA LIKERA

U galeriji Velvet održala večer užitka koji ne poznaje kompromis. Brojne poznate osobe iz društvenog i javnog života Hrvatske složile su se u jednom – život je prekratak da bi ga ispunili prosječnim, očekivanim, „običnim“ iskustvima.

Tim motivom se vodi novi Badelov Korlat Aronija liker koji prkosi očekivanjima većine. Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Baby Dooks, Boris Banović, Domagoj Jakopović, Ronald Braus i Andrej Dojkić uvjerili su se da Aronija na prvi okus uzbuđuje, zavodi i osvježava.

» više
12.02.2015 KORLAT ARONIJA LIKER

KORLAT ARONIJA LIKER

Aronija, sibirska borovnica kako ju mnogi nazivaju maleno je čudo prirode koje je bogato prirodnim aktivnim spojevima, vitaminima i mineralima.

KORLAT ARONIJA LIKER rezultat je neiscrpnog znanja, truda i umijeća naših majstora destilacije. Oboružani strpljenjem i genijalnošću, oni su uspjeli uhvatiti samu esenciju tih bobica i pretočiti je u savršenstvo. Snagom tradicionalno pripremljene rakije od grožđa s položaja Korlat vinarije Benkovac, istakli su intenzivan i bogat slatko-trpki voćni okus koncentriranog soka aronije te učinili svaku kap pravom senzacijom.

Da bi ga doživjeli u potpunosti, poslužite ga u ohlađenim visokim čašama, idealno na 10°C. Tako će njegova svježina, elegancija i harmonija najbolje doći do izražaja. Sve ostalo je na Vama.

» više